• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst

Eten bij Gastvrij Breda

De Rooi Pannen

  • Home
  • Casual Dining
  • Fine Dining
  • Brasserie
  • Events
  • Nederlands
  • Engels

Fine Dining Nicolas Appèrt

Fine dining Nicolas Appèrt

De Franse suikerbakker Nicolas Appèrt, een bekende voedseltechnoloog in de tijd van Napoleon, experimenteerde in die jaren met voedsel. Appèrt maakte al siropen van suikergoed; hij verhitte de potten in water tot 100 graden Celsius en koelde deze vervolgens af. Zo wist hij ook vlees, groenten en fruit duurzaam te conserveren. De Franse regering kende Appèrt in 1810 prijzengeld toe voor zijn uitvindingen. De troepen konden dankzij zijn weckpotten langere tijd ten strijde trekken. Bezwaar was wel dat de weckpotten erg zwaar en vooral breekbaar waren.

In het fine dining restaurant kunt u uitgebreid tafelen en genieten van een heerlijk 3 of 4-gangen verrassingsmenu. Fine dining – Nicolas Appèrt staat voor kwaliteit, ambacht en het gebruik van verse streek- en seizoensgebonden ingrediënten. U wordt als gast door onze studenten aan tafel geïnformeerd over het actuele menu. Daarnaast adviseren onze studenten u ook graag over bijpassende wijnen of bieren bij uw gerechten.

Bij de reservering kunt u allergieën of speciale verzoeken kenbaar maken en zullen wij de mogelijkheden met u bespreken.

Geef ook De Rooi Pannen Gift Card cadeau.
Verkrijgbaar in het onderwijshotel. Alleen te gebruiken bij onze restaurants Pierre Durand en Nicolas Appèrt.

Verrassingsmenu

  • 3-gangen menu €22,50
  • 4-gangen €27,50

Reserveren
Routebeschrijving

Geopend

Maandag t/m vrijdag.
Lunch ontvangst tussen 11:30 en 12:00 uur (uw tafel is gereserveerd tot 14:30 uur)
Diner ontvangst tussen 17:30 en 18:00 uur (uw tafel is gereserveerd tot 21:30 uur)

Reserveren is verplicht.

Contact

Fellenoordstraat 93
4811 TH Breda
076-500 18 80
[email protected]

Sfeerimpressie


Reserveren

Footer

De Rooi Pannen

De Rooi Pannen

Fellenoordstraat 93
4811 TH Breda

Restaurants

T: 076-500 18 80
E: [email protected]

Let op: sinds 1 november 2021 kunt u bij ons alleen betalen per pin of creditcard. Wij hebben gekozen voor een cashloze omgeving voor de veiligheid van onze studenten en gasten.

Brasserie Reduit

T: 076-500 19 80
E: [email protected]

Volg ons online Horeca

  • Facebook
  • Instagram

Volg ons online Toerisme, Leisure & Marketing

  • Facebook
  • Instagram

© 2025 · Eten bij Gastvrij Breda

  • Home
  • Privacybeleid
Website door PEP

Reserveren

  • Hotel
  • Restaurants
    • Pierre Durand
    • Nicolas Appèrt
    • Brasserie Reduit
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok